T-shirts, mokken, tassen

In de loop van de jaren zijn we steeds op zoek gebleven naar nieuwe mogelijkkheden om u één zo breed mogelijk assortiment / pakket te kunnen aan- bieden.
 

We zijn er dan ook heel erg happy mee dat we in eigen beheer mokken, tassen, t-shirts, enz. kunnen bedrukken.
En doordat we dit in eigen beheer doen, kunnen we u de service bieden die u van ons gewend bent; kwaliteit, scherpe prijzen en snelle en flexibele levertijden. 

 
 
Ook met deze producten zijn de mogelijkheden weer eindeloos en voor heel veel doeleinden te gebruiken én uiteraard kunnen een aantal van deze producten per stuk besteld worden en individueel aangepast worden aan uw wensen. U levert ons een foto of logo in hoge resolutie aan en wij verzorgen het ontwerp voor u.
 
Voor een aantal producten geldt een minimale afname van 3, 5 of 10 stuks. Maar de meeste producten zijn gewoon per stuk af te nemen.
 

Uiteraard bedrukken we ook uw eigen shirts, hoodies en ander textiel met flex en flock. Door deze nieuwe toepassing wordt het aanbod nog groter en kunnen we u nog beter van dienst zijn. En natuurlijk ook nu weer met de juiste prijs-kwaliteit verhouding!