Stickers

Bent u trots op uw product en wilt u dat anderen weten dat dit onder uw handen vandaan komt? Of wilt u juist iets extra markeren? Een raam beletteren? De aandacht vestigen op iets zeer speciaals? Dan zijn onze stickers uitermate geschikt voor u!

 
                         
 
Door middel van een sticker, geheel naar uw eigen idee ontworpen, kunt u uw producten net dat beetje extra informatie meegeven. Onze foliedruk-stickers op rol zijn uitermate geschikt voor zowel praktische doeleinden, als voor een exclusieve uitstraling, mede door de mogelijkheid om onder andere met metalic folie en diverse vormen te werken.
En juist door het productie proces tegen zéér aantrekkelijke prijzen.
 
Onze foliedrukstickers kunt u al vanaf 1.000 stuks op rol en in een handige dispenser-doos bestellen. In principe is elke gewenste tekst of logo mogelijk. Voor de ondergrond kunt u kiezen uit de materialen papier of vinyl in diverse kleuren, voor de opdruk-folie kunt u kiezen uit een scala aan kleuren in mat en metalic.
 
Naast onze foliedrukstickers bestaat er ook de mogelijkheid om stickers voor zeer specifieke doeleinden te bestellen. In samenwerking met "drukkers voor drukkers" kunnen wij u een scala aan andere stickers aanbieden;
 
  • stickers in spiegelschrift voor ramen en glazen deuren
  • chroom stickers
  • intypbare aluminium stickers
  • anti-fraude stickers
  • belettering voor uw auto, boot of winkelruit
  • full-colour stickers op rol
Wilt u graag een kleurenkaart van de foliedrukstickers ontvangen of heeft u nog andere vragen over wat het meest geschikt voor u is, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag mee om de juiste keuze te maken.