Openingstijden

Geachte bezoeker,
We zijn een klein en flexibel bedrijf dat zeker geen "9 tot 5" mentaliteit heeft. Maar naast de nationale feestdagen zijn we af en toe toch een dagje vrij.
 
 
Op de Nationale Feestdagen en vrije dagen is ons bezoek adres gesloten. Maar sommige vragen zijn te dringend om niet gelijk behandeld te worden. Dus stuur gerust uw vraag per mail, sms, app of PB-messenger.
Wij zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zelfs tijdens onze vrije of vakantie dagen!
 
 
Bijzonderheden in 2021

*Lees s.v.p. de hele pagina, voor alle bijzonderheden en extra informatie!

 


06 219 56 958

 

Sinds vorig jaar is er heel veel veranderd in de wereld rondom ons heen. Ook in onze wereld en dit alles voor een groot deel terug te voeren op Covid-19.

Nog steeds weten we niet goed wat er nu precies aan de hand is en vooral niet wat we er tegen kunnen doen. Wat we wel weten is dat het ieders leven beïnvloedt; op allerlei gebieden en we proberen daar ieder op de juiste ma-nier mee om te gaan, een weg in te vinden.

 

Voor mij persoonlijk betekend “Covid-19”, dat ik sinds vorig jaar nauwelijks werk binnenkrijg, dus ook nauwelijks inkomen. In het laatste kwartaal van vorig jaar heb ik al moeten besluiten om een bijbaan te zoeken! De vooruitzichten zijn nog steeds niet heel erg optimistisch. Vandaar dat ik alleen nog maar op afspraak te bezoeken ben!

 


Contact mogelijkheden Special Prints

Maandag t/m zondag:  Via app of sms: (06 219 56 958)
U ontvangt op werkdagen z.s.m. een reactie

 


Via mail info@specialprints.nl:       

alle dagen van de week. U ontvangt op werkdagen in de avonduren een reactie