Openingstijden

Geachte bezoeker,
We zijn een klein en flexibel bedrijf dat zeker geen "9 tot 5" mentaliteit heeft. Maar naast de nationale feestdagen zijn we af en toe toch een dagje vrij.
 
 
Op de Nationale Feestdagen en vrije dagen is ons bezoek adres gesloten. Maar sommige vragen zijn te dringend om niet gelijk behandeld te worden. Dus stuur gerust uw vraag per mail, sms, app of PB-messenger.
Wij zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zelfs tijdens onze vrije of vakantie dagen!
 
 
Ondanks wij onze vrije dagen zo vroeg en goed mogelijk plannen kan het helaas zo zijn dat er een onvoorziene dag tussen komt. Op deze pagina vindt u altijd een up- to-date overzicht!
 

Bijzonderheden in 2020
*Lees s.v.p. de hele pagina, voor alle bijzonderheden en extra informatie!

 

Aankondiging:
In deze roerige tijd, waar het ene bericht over het andere heen buitelt en eigenlijk niemand weet wat nu wijsheid is, kan ook ik natuurlijk niet om het Coronavirus heen…en ook ik weet niet wat wijsheid is!


Ik ben in elk geval bereikbaar via app of sms/telefoon, dat zonder meer en u kunt zo lang het mag en kan terecht tijdens de aangepaste openingstijden  www.specialprints.nl/openingstijden
Als u deze pagina voor uw bezoek even checkt, bent u altijd op de hoogte van de actuele status!

 

De enige extra aanpassing die voor u voorlopig van toepassing is, dat u tot nader order op dinsdag (Thomashuisdag) niet terecht kunt op Kerkhoflaan 6!

 

Tevens verzoek ik u dringend, mocht u (ook) griepverschijnselen vertonen, eerst even telefonisch of per mail contact op te nemen, zodat we samen kunnen overleggen wat de beste manier van samenwerken is op dit moment!

 

Ik wens iedereen heel veel wijsheid, maar vooral rust, heel veel gezond verstand en een goede gezondheid toe!


Special Prints….veelzijdig, flexibel en creatief….ook nu!

 

Email: info@specialprints.nl
Tel: 06 219 569 58
Een app-je sturen mag ook, dat is in veel gevallen nog handiger!

 

***************************************************************************************

 

Lieve mensen,
 

We leven momenteel in een gekke wereld en daardoor lopen plannen en heel veel dingen allemaal anders dan we ons van te voren bedacht, gepland of gehoopt hebben.
Uiteraard kunnen we daar heel moeilijk over gaan doen, maar er verandert helemaal niets door. Ook niet als je op welk vlak dan ook getroffen bent of wordt.

Dus laten we s.v.p. dankbaar zijn dat de meesten van ons nog gezond zijn en blij zijn met de mogelijkheden die er op dit moment nog wel zijn en er hopelijk voor zorgen dat er straks een toekomst voor ons allen is, waar we toch best happy mee kunnen zijn, Ondanks het feit dat nu bijna iedereen grote offers brengt: emotioneel, financieel of door persoonlijk verlies….

 

En ondertussen gaat mijn verhuizing ook gewoon door en was daar een redelijk strakke planning voor uit gestippeld, maar ook die is heel anders geworden…
Ik zou met een nieuwe printer starten op de Kerkhoflaan. Maar mede door het coronavirus gaat dit waarschijnlijk helaas niet helemaal lukken en ik wil toch graag gaan afronden op de Koekoek!
Voor nu, komt naar alle waarschijnlijkheid de “oude printer” mee naar huis en blijft hij helaas even in de woonkamer staan, want het is natuurlijk onzin, om hem straks weer naar beneden te halen…Het is verre van ideaal, maar het fijne hiervan is dat is dat toch alles onder 1 dak heb en jullie op deze manier toch beter en relaxter van dienst kan zijn!
En misschien lukt het toch om de nieuwe printer eerder in huis te hebben dan nu wordt aangegeven, de tijd zal het leren ☺

 

Maar los van de printer, moet ik ook op de koekoek nog een aantal dingen op de foliedrukmachine afronden, je weet wel; de machine/ het onderdeel dat ik ga afstoten en werkt het nu ook niet echt prettig, in dat “afgebrande dorp”.

Dit betekend concreet:
Met ingang van 3 april  tot en met 17 april ben ik op de maandag en vrijdag werkzaam op de Koekoek, om de laatste dingen op de foliedrukmachine af te wikkelen en verder af te breken en op te ruimen.
Op dinsdag is Thomashuis dag en tot nader order (ivm de coronamaatregelen) kun je dan niet de hele dag terecht op de Kerkhoflaan.

 

De bezoektijden (vanaf 3 april) op de Kerkhoflaan 6 zijn voorlopig:
Maandag:        18.30 uur – 19.30 uur
Dinsdag:          15.30 uur – 16.30 uur
Woensdag:       9.00 uur – 12.00 uur / 18.30 uur – 19.30 uur
Donderdag:      9.00 uur – 12.00 uur  
Zaterdag:          9.00 uur – 10.00 uur

 

Met ingang van 20 april hoop ik de definitieve bezoektijden met jullie te kunnen delen en zal Special Prints 2.0, dan weer helemaal op volle kracht draaien!

 

In de tussentijd: Stay Save!

 

 

****************************************************************************************************

 

Lieve Familie, lieve Klanten, lieve Vrienden, geachte Relatie lieve Mensen,
 

Vanaf deze plek wil ik jullie graag iets mededelen.
Maar voordat ik dat doe, neem ik u eerst even mee in mijn herinneringen, in mijn gedachten, in mijn overpeinzingen en in mijn keuzes…

Sinds de oprichting in mei 1996 is Special Prints als “een kindje” voor me!
Een kind waar ik onnoemelijk en bovenal vreselijk trots op ben, waar ik vreselijk verknocht aan ben en waar ik door het vuur voor ga, zeker sinds ik Special Prints vanaf  2012 in mijn eentje run!
En dat doe ik met heel mijn hart, met heel mijn ziel en meer, zoveel meer!
Ik heb goede tijden gekend! Ik heb echter ook zeer zeker slechte tijden gekend. Maar ondanks alles dat zowel zakelijk als privé op mijn pad is gekomen “ben ik er nog steeds, is Special Prints er nog steeds!”
En in deze tijd waarin zelfs grote concerns “omvallen” mag dat gerust een prestatie van formaat heten!

En zo voel ik dat ook, 100% !
Special Prints is in al die jaren uitgegroeid tot een volwassen bedrijf, dat veel en veel meer dingen in haar mars heeft, dan wellicht sommige van u denken of zelfs weten.
Voor sommige is het “alleen maar” een copyservice, of diegene die de sportshirtjes bedrukt, of de leverancier van de diverse soorten stickers, of de ontwerper en drukker van geboortekaartjes en uitnodigingen, of de drukker van uw huisstijl, of diegene die die leuke mokken maakt, of uw eigen kalenders inbindt, of die uw autosticker verzorgde, of de buttons voor een feestje op het laatste moment maakte, die de linten voor uw bedrijf drukte, of...
Maar zoals u ziet; binnen Special Prints zijn de werkzaamheden héél erg ruim en divers. Eigenlijk verzorgt Special Prints bijna alles op gebied van drukwerk en juist dat maakt het werk voor mij zo ontzettend leuk en veelzijdig en het contact met mijn klanten zo vreselijk speciaal en dierbaar!

Volgend jaar mei bestaat Special Prints alweer 24 jaar! En terwijl ik volop plannen aan het maken was hoe ik Special Prints verder in “The picture”, in de markt wilde zetten, werd ik ineens met mijn rug tegen de muur gedrukt, letterlijk!
Op 24 september 2019 jl. kondigde mijn huurbaas aan, dat hij de ruimte waarin het kloppende hart van Special Prints is gehuisvest, voor eigen gebruik wilde gaan gebruiken. Deze boodschap kwam als donderslag bij heldere hemel…en dat was…uuhhhh, nou ja, laten we het daar maar op houden!

Vanaf die dag heb ik alle plannen waar ik in mijn hoofd al mee bezig was op een rijtje gezet, alle voors en tegens naast elkaar gezet, gewikt en gewogen, bekeken en nog eens bekeken, dagen, nachten, weken achter elkaar!

Maar nu ben ik ben er uit!
En deze beslissing is puur en alleen gebaseerd op het feit dat ik dus eventueel op zoek zou moeten gaan naar een nieuwe ruimte en de vraag of ik dat nog wel wilde, of dat wel rendabel zou zijn, of ik op mijn “oude dag” dat nog wel allemaal wilde gaan doen.
Dus heb ik om te beginnen alle “takken van sport” binnen mijn bedrijfje kritisch onder de loep genomen.
En toen ik daar mee bezig was, kon ik eigenlijk alleen maar concluderen dat een aantal werkzaamheden van Special Prints niet meer echt “van deze tijd” zijn.
Het productie proces van dit product is wat langer, bij tijd en wijle behoorlijk bewerkelijk,  soms erg tijdrovend, en vooral de voorraad die ik er voor moet aanhouden is aanzienlijk, net als de ruimte die er door in beslag wordt genomen!
Dus heb ik, met pijn in mijn hart, besloten dat de pijler waar Special Prints uit is ontstaan, uit op is gebouwd; het drukken van linten en foliedrukstickers af te stoten. Omdat er op dit moment nog diverse “ijzers in het vuur liggen” weet ik nog niet precies wanneer het doek hiervoor definitief valt.

Uiteraard is er nog steeds de mogelijkheid om uw voorraad bedrukt lint en stickertjes aan te vullen, (met de materialen die dan nog op voorraad zijn), maar na 31 mei 2020 valt voor deze tak het doek definitief!
Het kan ook veel eerder zijn, helaas weet ik dat op dit moment nog niet. (Klanten, waar dit van op toepassing is, worden t.z.t , of zijn inmiddels al geïnformeerd.)
 

Door deze keuze gemaakt te hebben, betekent het concreet dat ik niet op zoek hoef naar een nieuw pand, dat groot genoeg moet zijn, om juist die machine, met al zijn voorraad kwijt te kunnen.
Het betekend dat ik weer als in de begin jaren van thuis uit kan werken. Ik heb daar namelijk nog steeds een prachtig kantoor en een prachtige ruimte om alle andere werkzaamheden, als vanouds te kunnen voortzetten!

Dus eigenlijk veranderd er voor de meeste van u; zowel zakelijke als particuliere klanten helemaal niets!
Behalve dan het feit dat het adres anders wordt en dat de bezoektijden anders gaan worden.

Voor nu betekend dat concreet dat u met ingang van 7 januari 2020 op de dinsdagen terecht kunt op Kerkhoflaan 6 (tussen 10 en 15.30 uur) om uw werk aan te reiken, af te halen of om uw eventuele wensen persoonlijk door te spreken. Voorlopig kunt u op de overige dagen nog gewoon terecht op “de Koekoek” volgens  www.specialprints.nl/openingstijden

De keuze om op dinsdag op de Kerkhoflaan te zijn, heeft er alles mee te maken dat ik op die dag de clieênten van het Thomashuis begeleidt en ik wil ook hun de aandacht geven die hun toekomt!


Ik realiseer me, dat bovenstaand enorm veel tekst is, toch wel wat veranderingen zijn en een grote berg informatie is. Wat dit voor uw bedrijf, voor u als lieve particulier, voor u als vereniging en voor onze (jarenlange) samenwerking inhoudt, licht ik bij vragen van uw kant heel erg graag toe!

Belangrijk is dat u weet, dat het vertrekken op “de Koekoek” op termijn absoluut niet het einde van Special Prints is, maar het wel het einde van een bewogen tijdperk is.

En nu ik deze beslissing heb genomen., sta ik te popelen om het tijdperk Special Prints 2.0 in te stappen met hernieuwde energie en enthousiasme. En ik hoop van ganser harte dat u ook dit nieuwe tijdperk samen met mij instapt en dat we vanaf 7 januari 2010 weer volop samen aan de slag gaan en dat ik u in de loop van 2020, persoonlijk of via de digitale weg mag begroten op mijn nieuwe adres!
 

Voor nu betekend het concreet dat ik op “de Koekoek” langzaam het e.e.a. ga afbouwen, dat ik kopers ga zoeken voor de foliedrukmachine en zijn bijbehorende voorraad en een deel van mijn inboedel.
Dat ik het pand langzaam maar zeker in de oorspronkelijke staat ga terugbrengen en opleveren en dat ik, zoals het er nu uitziet, op 31 mei 2020 de deuren aan de Koekoekstraat voor de allerlaatste keer sluit, om op 1 juni 2020 vol vertrouwen op weg ga naar een nieuwe toekomst op Kerkhoflaan 6!
(Ik had gehoopt hier een definitieve datum te kunnen zetten, maar helaas komen “de ijzers nog niet uit het vuur”)
 

In elk geval ga ik op weg naar 24 jaar Special Prints; veelzijdig, flexibel en creatief. Maar vooral indrukwekkend drukwerk! Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen!

Graag bedank ik u allen voor het gestelde vertrouwen in mij en in Special Prints en hoop ik u aan de andere kant van het nieuwe jaar te begroeten bij Special Prints 2.0!
 

 

Vrije dagen 2020:
 

Maart: Maandag 23 maart
April: Pasen 13 april, Koningsdag 27 april
Mei: Hemelvaartsdag 21 mei, vrijdag 22 mei

 

  Voorlopige openingstijden (corona) en bezoekadres*:

 

maandag: Koekoekstraat 43a 9.00 uur - 12.00 uur
dinsdag: Kerkhoflaan 6 (voorlopig niet! , 10.00 uur - 15.30 uur
woensdag: koekoekstraat 43a 09.00 uur - 12.00 uur
donderdag: koekoekstraat 43a 09.00 uur - 12.00 uur
vrijdag: gesloten

 

* Ook al geven de openingstijden wellicht anders aan; het wil echter niet zeggen dat ik dan niet werkzaam ben. ☺Op maandag- en donderdagmorgen ben ik meestal onderweg, of ben ik met andere werkzaamheden bezig. Ik ben dan wel bereikbaar via 0624534438. Indien ik de telefoon niet kan aannemen, laat dan svp een gesproken berichtje achter of stuur even een appje/sms. Ik reageer dan z.s.m.

 

DINSDAGEN
*I.v.m. de nieuwe locatie van het Knustelhukske en de werkbegeleiding van de cliënten van het Thomashuis ben ik na een jaar proefdraaien met ingang van 7 januari 2020 gehele dagen op Kerkhoflaan 6 aan het werk. Dit werkt toch prettiger dan gebroken dagdelen in 2019.
Tussen 10.00 uur en 15.30 uur bent u van harte welkom op Kerkhoflaan 6, achterom.

 

VRIJDAGEN
*Op deze dag volg ik een cursus. ik ben dan alleen bereikbaar via sms/app 0624534438