Openingstijden

Geachte bezoeker,
We zijn een klein en flexibel bedrijf dat zeker geen "9 tot 5" mentaliteit heeft. Maar naast de nationale feestdagen zijn we af en toe toch een dagje vrij.
 
 
Op de Nationale Feestdagen en vrije dagen is ons bezoek adres gesloten. Maar sommige vragen zijn te dringend om niet gelijk behandeld te worden. Dus stuur gerust uw vraag per mail, sms, app of PB-messenger.
Wij zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zelfs tijdens onze vrije of vakantie dagen!
 
 
Bijzonderheden in 2021

*Lees s.v.p. de hele pagina, voor alle bijzonderheden en extra informatie!

 

Special Prints is verhuisd!

Kerkhoflaan 6

5931 LN Tegelen

06 219 56 958

 

Sinds vorig jaar is er heel veel veranderd in de wereld rondom ons heen. Ook in onze wereld en dit alles voor een groot deel terug te voeren op Covid-19.

Nog steeds weten we niet goed wat er nu precies aan de hand is en vooral niet wat we er tegen kunnen doen. Wat we wel weten is dat het ieders leven beïnvloedt; op allerlei gebieden en we proberen daar ieder op de juiste ma-nier mee om te gaan, een weg in te vinden.

 

Voor mij persoonlijk betekend “Covid-19”, dat ik sinds vorig jaar nauwelijks werk binnenkrijg, dus ook nauwelijks inkomen. In het laatste kwartaal van vorig jaar heb ik al moeten besluiten om een bijbaan te zoeken; de maan-dagen en vrijdagen werk ik inmiddels “buitenshuis”.
Maar ik ben nu op het punt beland, dat deze 2 dagen en het klein beetje werk dat binnenkomt, niet voldoende zijn om van te kunnen leven en de vooruitzichten zijn nog steeds niet heel erg optimistisch.

Met ingang van 22 april veranderd er heel veel voor mij en daardoor dus ook voor Special Prints.

Dat is echter niet per definitie, negatief. Het zorgt alleen voor iets meer planning en creativiteit. Maar dat is juist één van de pijlers waar Special Prints uit is opgebouwd; Special Prints; veelzijdig, flexibel en creatief, zeker nu!

 

Gelukkig is op dit moment zeker 99% van al het contact met u, al digitaal;  via mail, of via WhatsApp. Dus daar veranderd ook nu absoluut niets aan en kunt u mij gewoon blijven bereiken voor uw vragen, wensen of opdrachten.
En ook de werkzaamheden worden als vanouds goed, kwalitatief en zo snel mogelijk voor u in orde gemaakt. Alleen zogenaamde “spoedjes” worden een avonduren-dingetje.  
Het ophalen van de opdrachten gebeurd ook nu al voor bijna 100% d.m.v. het “ophaalkapstokje”, dus ook dat laten we er gewoon in!

 

Wat er wel veranderd is dat de bestaande bezoektijden komen te vervallen, m.u.v. de dinsdag. Dan kunt u, net als nu, tussen 10.00 en 15.00 uur persoonlijk terecht, om dingen te bespreken, op te halen, of aan te reiken.

 

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in de avonduren tussen 19.00 en 19.30 uur een afspraak te maken om eventuele opdrachten en/of wensen te bespreken, maar ben ik ook telefonisch bereikbaar. Al uw opdrachten worden volgens en op afspraak gemaakt en kunnen op een later tijdstip in onderling overleg worden opgehaald.

Ik hoop van ganser harte dat ik op deze manier het voortbestaan van Special Prints kan garanderen en dat ik u, als mijn zeer gewaardeerde klant, kan en mag blijven bedienen met mijn werkzaamheden en service!

 

Heel erg hartelijk dank (alweer) voor uw begrip en ik hoop op een nog lange en vooral prettige samenwerking!

 

Met vriendelijke groet,

Angelique Sanders

 

Contact mogelijkheden Special Prints

Telefonisch / persoonlijk:

Maandag:        telefonisch (06 219 56 958) bereikbaar tussen 19.00 en
                         19.30 uur, ook voor het maken van een afspraak
Dinsdag:         persoonlijke bezoektijd tussen 10.00 – 15.00 uur
                         telefonisch bereikbaar (06 219 56 958)  tussen 10 en 15 uur
Woensdag:     telefonisch (06 219 56 958) bereikbaar tussen 19.00 en
                         19.30 uur, ook voor het maken van een afspraak
Donderdag:    telefonisch (06 219 56 958) bereikbaar tussen 19.00 en
                        19.30 uur, ook voor het maken van een afspraak

Via mail info@specialprints.nl:       

alle dagen van de week. U ontvangt op werkdagen in de avonduren een reactie

 

Via WhatsApp ( 06 219 56 958):  

alle dagen van de week. U ontvangt op werkdagen z.s.m. een reactie