Openingstijden

Geachte bezoeker,
We zijn een klein en flexibel bedrijf dat zeker geen "9 tot 5" mentaliteit heeft. Maar naast de nationale feestdagen zijn we af en toe toch een dagje vrij.
 
 
Op de Nationale Feestdagen en vrije dagen is ons bezoek adres gesloten. Maar sommige vragen zijn te dringend om niet gelijk behandeld te worden. Dus stuur gerust uw vraag per mail, sms, app of PB-messenger.
Wij zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zelfs tijdens onze vrije of vakantie dagen!
 
 
Ondanks wij onze vrije dagen zo vroeg en goed mogelijk plannen kan het helaas zo zijn dat er een onvoorziene dag tussen komt. Op deze pagina vindt u altijd een up- to-date overzicht!
 

Bijzonderheden in 2020
*Lees s.v.p. de hele pagina, voor alle bijzonderheden en extra informatie!

 

Aankondiging:

 

Special Prints is verhuisd!

Kerkhoflaan 6

5931 LN Tegelen

06 219 56 958

 

Met ingang van deze verhuizing, zijn de bezoektijden om praktische redenen als volgt:

 

Buiten deze tijden bestaat uiteraard de mogelijkheid om een afspraak te maken. Soms kunt u meteen terecht, soms moeten we even kijken wat voor beiden past, omdat de middagen in principe zijn "gereserveerd om ongestoord" te kunnen werken aan al uw wensen en opdrachten.

 

maandag: 9.00 - 12.00 uur

(ingang achterom i.v.m. het Thomashuis) dinsdag: 10.00 - 15.30 uur

woensdag: 9.00 - 12.00 uur

donderdag: 9.00 - 12.00 uur

zaterdag: 9.00 - 10.00 uur

Tijdens deze uren kunt u "gewoon" binnenlopen! 

 

:
Dinsdag 12 september: ben ik wegens logistieke problemen in het Thomashuis en dus niet aanwezig op de Kerkhoflaan!
U kunt mij telefonisch of per app bereiken.

Mijn excuses voor het ongemak!

 

Vrije dagen:

 

maandag 28 september

zaterdag 3 oktober

maandag 26 oktober

maandag 30 november

Woendag 23 december t/m 2 januari

 

****************************************************************************************************

Voor diegene die het gemist heeft:

 

Lieve Familie, lieve Klanten, lieve Vrienden, geachte Relatie lieve Mensen,
 

Vanaf deze plek wil ik jullie graag iets mededelen.
Maar voordat ik dat doe, neem ik u eerst even mee in mijn herinneringen, in mijn gedachten, in mijn overpeinzingen en in mijn keuzes…

Sinds de oprichting in mei 1996 is Special Prints als “een kindje” voor me!
Een kind waar ik onnoemelijk en bovenal vreselijk trots op ben, waar ik vreselijk verknocht aan ben en waar ik door het vuur voor ga, zeker sinds ik Special Prints vanaf  2012 in mijn eentje run!
En dat doe ik met heel mijn hart, met heel mijn ziel en meer, zoveel meer!
Ik heb goede tijden gekend! Ik heb echter ook zeer zeker slechte tijden gekend. Maar ondanks alles dat zowel zakelijk als privé op mijn pad is gekomen “ben ik er nog steeds, is Special Prints er nog steeds!”
En in deze tijd waarin zelfs grote concerns “omvallen” mag dat gerust een prestatie van formaat heten!

En zo voel ik dat ook, 100% !
Special Prints is in al die jaren uitgegroeid tot een volwassen bedrijf, dat veel en veel meer dingen in haar mars heeft, dan wellicht sommige van u denken of zelfs weten.
Voor sommige is het “alleen maar” een copyservice, of diegene die de sportshirtjes bedrukt, of de leverancier van de diverse soorten stickers, of de ontwerper en drukker van geboortekaartjes en uitnodigingen, of de drukker van uw huisstijl, of diegene die die leuke mokken maakt, of uw eigen kalenders inbindt, of die uw autosticker verzorgde, of de buttons voor een feestje op het laatste moment maakte, die de linten voor uw bedrijf drukte, of...
Maar zoals u ziet; binnen Special Prints zijn de werkzaamheden héél erg ruim en divers. Eigenlijk verzorgt Special Prints bijna alles op gebied van drukwerk en juist dat maakt het werk voor mij zo ontzettend leuk en veelzijdig en het contact met mijn klanten zo vreselijk speciaal en dierbaar!

Volgend jaar mei bestaat Special Prints alweer 24 jaar! En terwijl ik volop plannen aan het maken was hoe ik Special Prints verder in “The picture”, in de markt wilde zetten, werd ik ineens met mijn rug tegen de muur gedrukt, letterlijk!
Op 24 september 2019 jl. kondigde mijn huurbaas aan, dat hij de ruimte waarin het kloppende hart van Special Prints is gehuisvest, voor eigen gebruik wilde gaan gebruiken. Deze boodschap kwam als donderslag bij heldere hemel…en dat was…uuhhhh, nou ja, laten we het daar maar op houden!

Vanaf die dag heb ik alle plannen waar ik in mijn hoofd al mee bezig was op een rijtje gezet, alle voors en tegens naast elkaar gezet, gewikt en gewogen, bekeken en nog eens bekeken, dagen, nachten, weken achter elkaar!

Maar nu ben ik ben er uit!
En deze beslissing is puur en alleen gebaseerd op het feit dat ik dus eventueel op zoek zou moeten gaan naar een nieuwe ruimte en de vraag of ik dat nog wel wilde, of dat wel rendabel zou zijn, of ik op mijn “oude dag” dat nog wel allemaal wilde gaan doen.
Dus heb ik om te beginnen alle “takken van sport” binnen mijn bedrijfje kritisch onder de loep genomen.
En toen ik daar mee bezig was, kon ik eigenlijk alleen maar concluderen dat een aantal werkzaamheden van Special Prints niet meer echt “van deze tijd” zijn.
Het productie proces van dit product is wat langer, bij tijd en wijle behoorlijk bewerkelijk,  soms erg tijdrovend, en vooral de voorraad die ik er voor moet aanhouden is aanzienlijk, net als de ruimte die er door in beslag wordt genomen!
Dus heb ik, met pijn in mijn hart, besloten dat de pijler waar Special Prints uit is ontstaan, uit op is gebouwd; het drukken van linten en foliedrukstickers af te stoten. Omdat er op dit moment nog diverse “ijzers in het vuur liggen” weet ik nog niet precies wanneer het doek hiervoor definitief valt.

Uiteraard is er nog steeds de mogelijkheid om uw voorraad bedrukt lint en stickertjes aan te vullen, (met de materialen die dan nog op voorraad zijn), maar na 31 mei 2020 valt voor deze tak het doek definitief!
Het kan ook veel eerder zijn, helaas weet ik dat op dit moment nog niet. (Klanten, waar dit van op toepassing is, worden t.z.t , of zijn inmiddels al geïnformeerd.)
 

Door deze keuze gemaakt te hebben, betekent het concreet dat ik niet op zoek hoef naar een nieuw pand, dat groot genoeg moet zijn, om juist die machine, met al zijn voorraad kwijt te kunnen.
Het betekend dat ik weer als in de begin jaren van thuis uit kan werken. Ik heb daar namelijk nog steeds een prachtig kantoor en een prachtige ruimte om alle andere werkzaamheden, als vanouds te kunnen voortzetten!

Dus eigenlijk veranderd er voor de meeste van u; zowel zakelijke als particuliere klanten helemaal niets!
Behalve dan het feit dat het adres anders wordt en dat de bezoektijden anders gaan worden.

Voor nu betekend dat concreet dat u met ingang van 7 januari 2020 op de dinsdagen terecht kunt op Kerkhoflaan 6 (tussen 10 en 15.30 uur) om uw werk aan te reiken, af te halen of om uw eventuele wensen persoonlijk door te spreken. Voorlopig kunt u op de overige dagen nog gewoon terecht op “de Koekoek” volgens  www.specialprints.nl/openingstijden

De keuze om op dinsdag op de Kerkhoflaan te zijn, heeft er alles mee te maken dat ik op die dag de clieênten van het Thomashuis begeleidt en ik wil ook hun de aandacht geven die hun toekomt!


Ik realiseer me, dat bovenstaand enorm veel tekst is, toch wel wat veranderingen zijn en een grote berg informatie is. Wat dit voor uw bedrijf, voor u als lieve particulier, voor u als vereniging en voor onze (jarenlange) samenwerking inhoudt, licht ik bij vragen van uw kant heel erg graag toe!

Belangrijk is dat u weet, dat het vertrekken op “de Koekoek” op termijn absoluut niet het einde van Special Prints is, maar het wel het einde van een bewogen tijdperk is.

 

In elk geval ga ik op weg naar 24 jaar Special Prints; veelzijdig, flexibel en creatief. Maar vooral indrukwekkend drukwerk! Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen!

Graag bedank ik u allen voor het gestelde vertrouwen in mij en in Special Prints en hoop ik u aan de andere kant van het nieuwe jaar te begroeten bij Special Prints 2.0!