Openingstijden

Geachte bezoeker,
We zijn een klein en flexibel bedrijf dat zeker geen "9 tot 5" mentaliteit heeft. Maar naast de nationale feestdagen zijn we af en toe toch een dagje vrij.
 
 
Op de Nationale Feestdagen en vrije dagen is ons bezoek adres gesloten. Maar sommige vragen zijn te dringend om niet gelijk behandeld te worden. Dus stuur gerust uw vraag per mail, sms, app of PB-messenger.
Wij zullen dan proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zelfs tijdens onze vrije of vakantie dagen!
 
 
Ondanks wij onze vrije dagen zo vroeg en goed mogelijk plannen kan het helaas zo zijn dat er een onvoorziene dag tussen komt. Op deze pagina vindt u altijd een up- to-date overzicht!
 

Vrije dagen en bijzonderheden in 2018

 

 

Vrije Dagen!

Zomervakantie: 19 juli t/m 13 augustus


In de week van 30 juli ben ik nog een aantal dagdelen aanwezig. Mocht er iets dringends zijn, dat gemaakt moet worden, stuur me svp even app/sms om kort te sluiten en de mogelijkheden te bespreken!
 

 

Augustus: Zaterdag 18 augustus, maandag 20 augustus, zaterdag 25 augustus, maandag 27 augustus

 

September: Zaterdag 1 september, zaterdag 8 september i.v.m het Woezedoes evenement, zaterdag 15 september, zaterdag 22 september, maandag 24 september, zaterdag 29 september

 

Bijzonderheden:

 

Op zaterdagen ben ik normaal gesproken om de 2 weken geopend. Echter is de aanloop zo minimaal, dat ik heb besloten om nog maar een uurtje open te zijn. Voorlopig nog van 9 uur tot 10 uur!

 

Naast de reguliere openingstijden, als ook op onze vrije dagen/vakantie zijn wij ook bereikbaar via voicemail, mail, sms/app en PB messenger (8.00 uur - 19.00 uur, m.u.v. vrijdag t/m zondag, ook wij hebben dan weekend!)
 

Onderstaand vindt u een overzicht van bijzonderheden en openingstijden van het bezoekadres!

 

  openingstijden bezoekadres*:

(zie hierboven voor vrije (zater)dagen, cursus en ander bijzonderheden)

maandag: 12.00 uur - 17.30 uur
dinsdag: 09.00 uur - 17.30 uur
woensdag: 09.00 uur - 17.30 uur
donderdag: 12.00 uur - 17.30 uur
vrijdag: 08.30 uur - 11.15 uur*
zaterdag: 09.00 uur - 10.00 uur

 

* Ik ben niet constant aanwezig op het bezoekadres, dat wil echter niet zeggen dat ik dan niet werkzaam ben. ☺ Op maandag- en donderdagmorgen ben ik vaak/meestal onderweg, of ben ik met andere werkzaamheden bezig. Ik ben dan wel bereikbaar via 0624534438. Indien ik de telefoon niet kan aannemen, laat dan svp een gesproken berichtje achter of stuur even een appje/sms. Ik reageer dan z.s.m.

 

DINSDAGEN
*I.v.m. de nieuwe locatie van het Knustelhukske ben ik op dinsdag een aantal momenten niet aawezig bij Special Prints, i.v.m. het begeleiden van de cliênten.
Dat is van 9.30 uur tot ongeveer 10.15 uur, van 12.30 uur tot ongeveer 13.00 uur en van 14.45 uur tot ongeveer 15.30 uur.
Voor hele dringende zaken bent u van harte welkom op Kerkhoflaan 6, achterom. En anders ben ik de overige tijden gewoon hier op de Koekoek aanwezig!


VRIJDAGEN
´s middags heb ik cursus. Ik ben dan telefonisch niet bereikbaar!
U kunt mij altijd een sms of appje sturen dan reageer ik altijd in de avonduren, of de dag er na.

 

i.v.m. de gewijzigde postroute kan het zijn dat ik tussen 16.45 en 17 uur weg ben om de post aan te bieden.