Bedrukte linten

Als één van de weinigen in Nederland hebben wij ons gespecialiseerd in het bedrukken van lint met warmdrukfolie. Doordat het satijnlint bedrukt wordt met een metallic- of matte folie-kleur, ontstaat er een uitermate feestelijk, chique of zelfs stoer lint.
 
De toepassingen voor én met een bedrukt lint zijn eindeloos. In plaats van een sticker op het folie van een boeket bloemen, kan het lint met uw logo ook heel mooi in het boeket verwerkt worden of als finishing touch op een mooie geschenkverpakking. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een huwelijk, een carnavalsonderscheiding, een opening van een winkel, een product presentatie van een parfum of bij de geboorte van een kindje.
 
De linten ter gelegenheid van de doopplechtigheid van de prinsesjes Catharina-Amalia, Alexia en Ariane komen van onze hand. Evenals de linten voor bijvoorbeeld de promotie tour van "Elle", Chloe, Cacharel Promesse" "Kit-kat" en "Bols"
 
Ook de diverse boekbinderijen en de trendy mannen- én vrouwenbladen hebben hun weg naar ons gevonden. O.a de "Big Black Book" het stijlblad voor mannen en de Libelle. Wilt u de presentatie van een bijzonder boek of de lancering van een nieuw tijdschrift wat extra cachet geven, dan biedt een bedrukt lint een scala aan mogelijkheden.
 
Een groot voordeel is dat u al een rol bedrukt lint van 100 meter kunt bestellen vanaf € 29.00
 
Vraag online een passende en vrijblijvende offerte aan op basis van uw wensen, of neem voor meer informatie en kleurenkaart contact met ons op.