...veelzijdig, flexibel en creatief!

Begrippen waar we trots op zijn, al meer dan 20 jaar lang! Begrippen die u misschien maar van één van onze producten kent. En waarschijnlijk is dit uw allereerste contact met ons en daarom stellen wij graag ons bedrijf en ons assortiment aan u voor.

Special Prints is een modern bedrijf dat zich vooral onderscheidt door kwaliteit en service. Maar ook een bedrijf dat niet stilstaat, maar meedenkt en mee groeit met de vraag van de klant. Belangrijk hierbij is vooral dat uw individuele wens centraal staat bij al onze activiteiten.

 

In de afgelopen jaren is ons assortiment enorm uitgebreid. Neem op uw gemak een kijkje op onze website en maak dan meteen kennis met onze producten.
 
Heeft u na deze rondgang nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 
 
Zie svp: openingstijden voor de veranderingen die in 2020 gaan plaatsvinden!
 
 

Aankondiging:
In deze roerige tijd, waar het ene bericht over het andere heen buitelt en eigenlijk niemand weet wat nu wijsheid is, kan ook ik natuurlijk niet om het Coronavirus heen…en ook ik weet niet wat wijsheid is!


Ik ben in elk geval bereikbaar via app of sms/telefoon, dat zonder meer en u kunt zo lang het mag en kan terecht tijdens de aangepaste openingstijden  www.specialprints.nl/openingstijden
Als u deze pagina voor uw bezoek even checkt, bent u altijd op de hoogte van de actuele status!

 

De enige extra aanpassing die voor u voorlopig van toepassing is, dat u tot nader order op dinsdag (Thomashuisdag) niet terecht kunt op Kerkhoflaan 6!

 

Tevens verzoek ik u dringend, mocht u (ook) griepverschijnselen vertonen, eerst even telefonisch of per mail contact op te nemen, zodat we samen kunnen overleggen wat de beste manier van samenwerken is op dit moment!

 

Ik wens iedereen heel veel wijsheid, maar vooral rust, heel veel gezond verstand en een goede gezondheid toe!


Special Prints….veelzijdig, flexibel en creatief….ook nu!

 

Email: info@specialprints.nl
Tel: 06 219 569 58
Een app-je sturen mag ook, dat is in veel gevallen nog handiger!