ArtyPrints

Als passie en creativiteit samenkomen...

...dan ontstaat er "als vanzelf" een hele unieke en kleurrijke lijn; Dé eigen huisstijl  voor geboortekaartjes, trouwkaarten en kinderrouw-kaarten.

 

Deze huisstijl; geboorte- en trouwkaartjes is in samenwerking met ArtyDesign ontwikkeld, omdat we merkten dat er toch we een soort van leegte is tussen de standaard collecties van Family Cards, Intercard, Kennemer en Buromac, die wij uiteraard ook binnen ons assortiment hebben opgenomen en de zogenaamde eigen creatieve ontwerpen.

 

De standaard collectie van de bovenstaande aanbieders is het voor veel van onze klanten nét niet. De kleuren zijn niet mooi of fel genoeg, het vlindertje zou er eigenlijk niet bij moeten horen, de standaard tekst zou eigenlijk in het dialect moeten en ga zo nog maar even door. En de stap om in samenwerking met ons, of zelf een eigen creatief idee uit te werken is voor sommige van onze klanten net weer te groot.

 

 

En juist om die leegte op te vullen is ArtyPrints ontstaan. Binnen deze Semi Standaard collectie kun je eindeloos varieren; het vlindertje weg, de kleuren wat feller, de bloem van kaartje x op kaartje y en ga zo maar door. Van deze zelf samengestelde kaart wordt uiteraard eerst één proefdruk gemaakt.